Суперзвездата Кристиано Роналдо беше представен официално като играч на Ал-Насър. Петкратният

...
Суперзвездата Кристиано Роналдо беше представен официално като играч на Ал-Насър. Петкратният
Коментари Харесай

Представиха Кристиано в Ал Насър, той на арабски: Обичам ви!

Суперзвездата Кристиано Роналдо беше показан публично като състезател на Ал-Насър. Петкратният притежател на " Златната топка " дойде в Рияд още през вчерашния ден, а по-рано през днешния ден мина и наложителните медицински прегледи. Сега към този момент всичко е готово за това 37-годишният португалец да бъде показан публично пред въодушевените почитатели на Ал-Насър. Той изрази вярата си да усъвършенства още много върхове в локалното състезание и да може още веднъж да се любува на играта си. Португалецът посочи, че е отказал много предложения, с цел да избере точно престой в Ал-Насър и че това не е краят за него. 

Роналдо, който ще получава по 175 милиона паунда в новия си клуб, към този момент оказа мълниеносен резултат върху известността на Ал-Насър. Преди новината на неговия трансфер клубът имаше към 860 000 почитатели в " Инстаграм ", а сега те са към този момент близо 8 милиона. Феновете към този момент пълнят стадиона, където дойде и президентът на клуба. Очакват се към 30 000 фенове.

" Чувствам се доста добре и съм доста горделив, че мога да взема това огромно решение. Искам да трансформира манталитета на новото потомство. Имах доста благоприятни условия да отида в клубове в Европа, Бразилия, Съединени американски щати и Португалия, които се пробваха да ме привлекат, само че аз бях дал думата си на този клуб. Знам какво желая и какво не желая. Искам да оказа помощ за доста неща. Дори за женския отбор на Ал-Насър. Искам да трансформира гледната точка на доста хора ", съобщи Роналдо.

" В днешно време не е елементарно да се печели. Еволюцията на футбола е друга. Преместването ми в Близкия Изток не значи завършек на моята кариера. Аз съм благополучен да бъда тук. Знам, че шампионата е доста оспорвано. Гледах много мачове. Искам да играя още вдругиден, в случай че треньорът ми даде късмет. Искам да подобря няколко върха тук. Направих го в Европа и съм неповторим състезател, тъй че желая да сторя същото и тук ", продължи Кристиано. 

" Дойдох да спечелвам, да се насладя, да съм част от триумфа на страната във футбола. Тук съм, с цел да се насладя и да играя футбол. 



Треньорът на Ал-Насър Руди Гарсия добави: " Много съм благополучен, че той е тук. Кристиано е легенда и за локалната лига неговото идване е нещо необикновено. Най-лесното нещо е да си треньор на Роналдо. Тук сме, с цел да печелим. Моята цел, обвързвана с Кристиано, е да го накараме да се усеща благополучен и да изпитва наслаждение от това да играе за Ал-Насър и да печели с Ал-Насър ".

Малко след края на конференцията Кристиано, съпровождан още веднъж от притежателя, влезе в съблекалнята на Ал-Насър, с цел да бъде показан и на новите си съотборници.

" Искам да кажа само, че съм доста благополучен да бъда тук. За мен е огромно предизвикателство да се преместя от Европа в Азия, само че знам, че тази група от играчи е фантастична. Тук съм, с цел да оказа помощ на тима да печели, да се развличам и да давам най-хубавото от себе си ", съобщи CR7 пред играчите на Ал-Насър.

Около 19:15 Кристиано излезе на терена с екипа на Ал-Насър и бе посрещнат с мощно " Сууу ".

Пред почитателите Роналдо в общи линии повтори казаното на конференцията, след което разписа няколко футболни топки, които изрита към трибуните на стадиона.

След това на терена излезе и цялото семейство на Кристиано Роналдо, което също бе посрещнато задушевно от последователите. Накрая той сподели на почитателите, че ги обича на арабски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР